Možda mi ne znamo taj odgovor, ali Dušan Petrović definitivno zna. Jedan od najpoznatijih fotografa navikao je da ispred kamere gleda poznate dame sa kojima sarađuje, ali ovoga puta je dobio nešto što se zaista može nazvati vrednim poklonom.

Naime, film pod nazivom „Ispisana stranica“ od danas je dostupan na Jutjub kanalu Martine Dolinac, devojke koja je odlučila da Dušanu u svega pola sata predstavi njegov život iz svog ugla.

Dušan Petrović je neko ko je često govorio o svom uspehu koji je postigao, ali i počecima kada je postavljao čaršaf kao pozadinu za fotografisanje. Danas ima svoj studio, a o svemu tome detaljnije možete pročitati OVDE.

„Iz noći u noć skice su bile prekrižene, a materijal gotov film. Ovo nije samo film, ovo je njegov život“, napisala je devojka koja prati i voli Dušanov rad.

dusan-petrovic-film-poklon-zivot-fotograf-karijera
Print Screen/Instagram Martina Dolinac 

Koliko je ovaj poklon probudio emocije kod Dušana Petrovića, dokazuje i njegov odgovor na sve.

„Tražio sam joj da mi pošalje pre nego što izađe, ne zato što ne verujem, nego sam hteo da vidim, mnogo me je zanimalo. Odgledao sam i mogu da kažem da sam u tolikom šoku. Toliko sam oduševljen, ne mogu da joj se zahvalim. Rekao sam joj da se upoznajemo prvom prilikom. Neverovatno je ovo što sam doživeo. Ne mogu to da opišem, Martina je iz mog života izvukla sve ono što je najvažnije, toliko da ni ja ne bih uspeo tako da montiram sve, ni jedan profesionalac ne bi uspeo“, rekao je Dušan Petrović.

Video možete pogledati ispod.