Kažu da ništa ne učini da se žena oseti moćno i zavodljivo kao kada nosi seksi veš.  U prilog tome idu brojna istraživanja, pa zašto sebe ne biste častile izazovnim kompletom i osećale se kao prava fame fatale? 

Dan zaljubljenih je idealno vreme da izaberete nešto posebno seksi, nevezano da li imate ili nemate partnera. Čipka, saten... izbor je više nego širok, a samo je na vama da odaberete ono u čemu se osećate najprijatnije. 

Zavirili smo u popularne radnje i ispratili najnovije kolekcije, za svačiji džep.  U Bonattiju je trenutno sniženje, pa možemo reći da za malo novca zaista možete da nađete sjajne komade: 

Bonatti Veš za dan zaljubljenih

Za one koji više uživaju u crnim, vamp izdanjima, Lisca je sjajan izbor sa svojom čipkastom kolekcijom. Istaknite sve ono što je najlepše na vašem telu. 

lisca.rs Seksi veš Lisca

Dame koji žele da zaista budu vatrene zavodnice tog 14. februara, neka obrate pažnju na ponudu domaćeg brenda Beba lingerie. Detaljnije možete videti na njihovom sajtu, a ovo su neki od naših favorita. 

bebaonline Beba lingerie Dan zaljubljenih veš

Women's secret predstavio je kolekciju "Zaljubi se u sve", a mi ne znamo šta nam se više dopada - crvene, svilene pidžame sa srcima ili seksi čipkani veš... Ove godine, njihov akcenat je na crvenoj u nijansi vina i na pastelno plavim, čistim tonovima. 

womensecret.com Woman' s secret veš za Dan zaljubljenih

 Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas.