Na Instagramu je svi poznaju kao Tatjanu Angel, manekenku i influenserku, koja se žustro suprotstavila Dui Lipi povodom njenih objava na račun Kosova, a pored kritičkog mišljenja koje deli na društvenim mrežama, danas je vole i zbog beauty i modnih saveta.

Za svojih 25 godina Tatjana se može pohvaliti brojnim uspesima u ozbiljnoj karijeri. Neki od njih su proglašenje za mis top modela Srbije 2015. godine, a bila je autor i producent čuvene emisije Adria's Top Model.

Od nedavno mnoge oduševljava njen perfektan ukus za modu, kao i detalje koje bira za sebe. Pre nekoliko nedelja je otputovala na more i sa odmora nas često obraduje fotografijama u letnjim kombinacijama koje jedva čekamo da nosimo.

Kežual stajling u kombinezonu cvetnog dezena koji je istakao njenu vitku figuru dodatno je začinila je jednostavnim sandalama sa 3 tanka kaiša. Kompletan izgled upotpunila je prirodno tršavom kosom i sa malo diskretnog nakita.

Kombinezone već nekoliko sezona viđamo na popularnim modnim revijama, na modnoj sceni generalno, i kako se čini ne nazire im se krah. Razlog zbog kog ih žene vole je veoma jednostavan, a to je da i pored toga što lepo izgledaju, oni su veoma praktični jer su dovoljan komad koji "nosi" celu kombinaciju.

Naravno, još jedan razlog je, i zbog toga što ga gledamo kao "spas u zadnji čas" koji nam garantuje da ćemo u 5 minuta izgledati odlično. 

Pored ovog cvetnog kombinezona, Tatjana se pohvalila i satenskim topom u smaragdnoj boji koja je definitivno hit proleća. Za još modnih saveta, ali i društvenih pitanja, pogledajte nje Instagram profil koji je nepresušna inspiracija za sve ljubiteljke mode.