Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović su postali roditelji prošle godine, a manekenku poslednjih dana na društvenim mrežama mnogi napadaju zbog fizičkog izgleda. Naime, pratioci joj zameraju da je premršava.

Poršle godine u septembru rodio se njihov sin David i od tada mnogi navode da je manekenka veoma brzo izgubila kilograme.

"Prijateljica mi je rekla da na ovoj fotografiji izgledam super mršavo. Pošto sam se porodila, imala sam sreću da vratim svoju kilažu. Kada sam napustila bolnicu, već sam bila zadovoljna svojim izgledom, iako me je dosta ljudi upozoravalo da ću imati opušten stomak.

Stvar je u tome da imam istu težinu kao i pre trudnoće i tako moje telo funkcioniše. Ja samo dojim i mislim da je i to razlog zašto sam tako brzo smršala - i dobro se osećam u svom telu", navela je manekenka u opisu slike koju je podelila na svom profilu na Instagramu i dodala:

"Ne pokušavam da 'jedem više' ili da se ugojim. Pročitala sam dosta komentara da sam mršava - takva sam. Samo se radujem odlasku u teretanu jer sam izgubila sve mišiće. Osećam se dobro u svom telu", napisala je Sofija.

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas