Jedan pogled na Instagram profil ove neverovatno talentovane Novosađanke i biće vam jasno koliko je veliki esteta. Dokazuje da za lepotu nije potrebno mnogo, a svakodnevno sa pratiocima deli savete ne samo o stilu, već i o lepoti.

Naravno, u pitanju je Kristina Bekvalac, sestra velike pop zvezde Nataše, koja je i zaslužna za neka od najboljih izdanja pevačice. Međutim, iako je u javnosti prisutna dugi niz godina, o njenom privatnom životu ne zna se mnogo.

Prvi put pažnju javnosti privukla je pojavljivanjem u Natašinom spotu za pesmu "U meni su dve", gde je glumila njenu dvojnicu. Sestre neosporno mnogo liče, ali njihovi životi potpuno su drugačiji.

Dok mediji u stopu prate Natašu i njenu karijeru, kao i privatan život, Kristina je jedna od onih koja najveći deo posla obavlja iza kamera.

Mlađa Bekvačeva je kreatorka i stilistkinja, zaslužna je za mnoga sjajna izdanja slave sestre, kako na nastupima, tako i u spotovima, a Natašina izdanja sa koncerta u beogradskoj Areni i dalje se prepričavaju. 

"Imaćemo četiri velike promene kostima, po blokovima. Kristina je sve to tako napravila da bude ukupno osam promena, budući da je svaki kostim sastavljen iz dva dela", rekla je Nataša tom prilikom za Glossy pre koncerta.

Koliko je Kristina odradila dobar posao pogledajte u galeriji ispod, u kojoj su sva Natašina izdanja sa koncerta: 

Printscreen/youtube/Natasa Bekvalac Nataša Bekvalac, scenski kostimi

Kada je Kristina započela svoj brend "Kristina Bekvalac COLLECTIONS", Nataša je bila prva koja ju je reklamirala, ali i pozirala za njene kolekcije. 

Sestre su veoma povezane, a svoju ljubav često pokazuju i na društvenim mrežama. Nataša je upravo i bila ta koja je podelila intiman trenutak sa venčanja Kristine i arhitekte Ive Martinovića koji su čak dva puta stali na "ludi kamen".

Naime, iako su se razveli 2008. godine, ostali su u sjajnim odnosima, a čak ni razvod, kao i svakodnevne trzavice, nisu mogli poljuljati njihove emocije pa su se zarekli ponovo na večnu ljubav 2013. godine, a ubrzo i dobili drugo dete.

Par danas uživa u odrastanju njihovih mališana ćerke Petre i sina Noe, a stilistkinja je jednom prilikom rekla da se bori za suštinu, ne za formu.

- Brak je borba konstantna, sa usponima i padovima, sa neizvesnim krajem, sa prelepim i manje lepim izazovima i situacijama u koje nas život stavlja. Žene, borite se za sebe, za ljubav, sreću, radost… Borite se za sebe i svoju decu, za suštinu, a ne formu… Ne plašite se jer sve će uvek biti kako treba da bude… biće dobro… ukoliko ste vi dobro - rekla je svojevremeno Kristina.