Godina 2020. ostaće zapamćena kao najizazovnija koju čovečanstvno pamti. Navela nas je da preispitamo različite aspekte svog odnosa prema svetu koji nas okružuje, a moda u tom pogledu svakako nije izuzetak.

Imajući u vidu da moda uvek prati društvena dešavanja, ali i da ono što nosimo utiče na to kako se osećamo, zato se ovog proleća kolekcijama protežu vesele boje koje i klasičnim komadima daju dozu šika.  

Ovog proleća biće svega osim monotonije, za šta će biti zadužene vesele, upečatljive boje, kao i puno pastelnih nijansi, od narandžaste, do zelene.

Trendi bojama biće oduševljenje i dame koje ne odustaju od klasike jer će se i večni komadi izdvajati ili bojom ili efektnim dezenom.

PINK BOJA

Jarke i vesele boje zauzele su važno mesto u kolekcijama mnogih brendova, a posebno se istakla pink nijansa koja će biti najpoželjnija naredne sezone. Predviđanja govore da će haljine u ovoj nijansi obeležiti predstojeće leto.

NARANDŽASTA BOJA

Bogata i svetla narandžasta boja je vodeća nijansa letnje sezone. Svoje mesto je našla i u dnevnim i večernjim odevnim kombinacijama. Dizajneri je prosto obožavaju, a dame rado biraju jer je efektna, vesela i unosi posebnu energiju u kompletan izgled. Narandžasta se odlično kombinuje sa gotovo svim bojama. Za ležerniji efekat najbolja je kombinacija sa belom, a sa crnom izgleda dobro za sve prilike, dok se poseban utisak postiže u kombinaciji sa plavom bojom.

ZELENA BOJA

Zemljana paleta boja je ove jeseni ponudila jedan od najraskošnijih i najpoželjnijih trendova sezone - neodoljive nijanse zelene boje. Posebnost i svestranost zelenih tonova obojile su apsolutno sve. Od elegantnih midi haljina i ženstvenih topova do odela, kombinezona i pantalona koje ćemo nositi od jutra do večeri. Volimo je jer je pogodna i u ležernim dnevnim i u zavodljivim večernjim kombinacijama jer svaki look uspe efektno da začini.

PLAVA BOJA

Nebo plava je posebno voljena među kraljevskim porodicama, a obožavaju je i Kate Middleton i kraljica Letizia. Ova nijansa plave kao da je stvorena za to da osveži svaki garderober, posebno nakon zime, kada su obično preovladavali tamniji tonovi. Deluje prilično mirno, harmonično, pomirljivo i odlično stoji skoro svima.

ŽUTA BOJA

Nešto suprotno zimskim tamnim nijansama je naravno boja sunca – žuta.  Sunčana nijansa je idealna za popravljanje raspoloženja, vibrantna je i optimistična i zapravo smo veoma srećni što je jedna od aktulenijih ovog proleća. Povezana je sa srećom i radošću, podstiče veselje i osvežava, a u njoj nikako ne možete proći nezapaženo.