Jedna od najpoznatijih influenserka iz Bosne i Hervegovine zasigurno je Hana Hadžiavdagić Tabaković

Godinama su se za njeno ime vezivali različiti epiteti, mahom negativni, ali ona se na to nije obazirala. Radila je ono  što najviše voli i uživala u životu.

Iako ju je čak i Daily Star sredinom prošle godine nazvao "najglupljom influenserkom na Balkanu" zbog fotografije na kojoj je potamnela kožu u znak protesta protiv rasizma, Hani kako stvari stoje karijera ide više nego uzlaznom putanjom, a nedavno je na Instagramu otkrila pratiocima i deo svog novog doma koji je, verujemo, san svake žene.

Naime, dok se većina dama "zlopati" sa cipelama u nepraktičnim cipelarnicima, ili ih drže u kutijama po ormarima, Hana za svu svoju obuću ima posebnu prostoriju.

"Još jedan dokaz da se snovi ostvaruju je upravo moje najdraže mesto u stanu... #OpetNajljepša #walkin ormar po meri, onaj pravi koji zaista tako zovemo, ne plakar nego cela prostorija s policama za cipele, onaj iz filma s ugrađenom rasvetom, od najkvalitetnijih materijala...mojih 18 kvadrata pažljivo čuvanih cipelica, haljinica i kaputa ali ima i #MužPuž svoj deo, nije zapostavljen", napisala je Hana ispod objave, i dodala da je, kada su kupovali stan imala samo jednu želju - da u stanu ima svoj mali raj. 

"Verujte u snove jer ono što sanjate može se ostvariti", poručila je pratiocima influenserka, a fotografija je za kratko vreme imala preko 13 hiljada lajkova. 

"San svake žene", "Strava izgleda", "San snova, a brate i ti si top", "Predivno", "Koja god žena kaže da ne želi tih 18 kvadara... uverena sam da ne govori istinu", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod objave.

Osim izgleda ormara, pažnju je privukla i Hanina bogata kolekcija cipela. "Wow koliko cipela? Više nego u robnoj kući", primetio je jedan pratilac, dok je drugi u šali dodao kako Hana obavezno mora da krene u kupovinu. "Još mi jadna bosa hodaš... Hitno neki šoping", stoji u njegovom komentaru.