Svi smo mi barem jednom u životu imali onaj "celebrity crush", ali retko kome se u životu desilo da je zapravo upoznao zvezdu koja mu se dopada, a ne da dobije i priliku da je startuje...

Međutim, jednom momku se, možemo slobodno reći posrećilo, kada je flertujući sa devojkom na protestu, shvatilo nakon što mu je dala Instagram, da zapravo priča sa jednom od najvećih zvezda današnjice. 

Sve je počelo u ponedeljak na protestu "Stop Asian Hate" koji se održavao u Njujorku, a na kom je, izmeđuostalog, učestvovala i pevačica poreklom sa Barbadosa Rijana (33).

Naime, većina ljudi slavnu pevačicu nije prepoznalo jer je imala masku, kapu i sunčane naočare, ali jedan mladić je tražio da upiše ime svog profila na Instagramu u njegov mobilni telefon kako bi je označio u svojoj objavi, pa je ostao šokiran kada je upisala ime.

Ostao je iznenađen kad je na ekranu ugledao ime Rijana pa je odmah upitao da li je to zaista ona.

Rijana je potvrdila i nasmejala se, a događaj je snimila njena asistentkinja Tina Truong.

Inače, protest se održao kao kulminacija gorućeg problema mržnje prema Azijatima u Americi, a kap koja je prelila čašu bio je nedavni masakr u Atlanti kad je muškarac ubio osam ljudi, od kojih su šest bile žene azijskog porekla.

Podsetimo, Rijana je pre nekoliko meseci priredila online modnu reviju "Savage X Fenty Show" koja se emitovala na Amazonovoj platformi "Prime Video", a zahvaljujući prodaji šminke i donjeg veša pod njenim imenom, ona je trenutno "teška" 600 miliona dolara i nalazi se na listi najbogatijih žena sveta.