Svetska zvezda Rijana postala je vlasnica luksuzne vile u Los Anđelesu. Trudila se da informacije o kupovini njenog novog doma ostanu u tajnosti, ali su informacije ipak isplivale u javnost.

Ogromno imanje uvučeno je u strme padine iznad Beverli Hilsa koje gleda na Coldwater kanjon i nalazi se na ekskluzivnoj slepoj ulici sa sadašnjim i bivšim stanovnicima, uključujući Maraju Keri, Madonu i Rijanin saradnik Pol Mekartni.

vila sa bazenom
IMP Features / IMP Features / Profimedia 

Prvobitno je kuća oglašena na prodaju po ceni od 15 miliona dolara, a kako se navodi, Rijana ju je kupila za nešto manje od 14 miliona dolara, izvori tvrde 13,8 miliona. Inače vila koja se nalazi na pola hektara zatvorenog, ograđenog živicom, zemljišta datira iz 1930-ih godina i ima nešto više od 7.600 kvadratnih metara.

kupatilo
IMP Features / IMP Features / Profimedia 

Neke od karakteristika jesu i pet spavaćih soba, sedam kupatila, savremeni izgled sa elementima tradicionalnog. Zavidan glavni apartman sa masivnim garderoberom i luksuznim kupatilom koje se direktno otvara na veliku privatnu terasu.
Takođe se na gornjem spratu nalazi kućna teretana sa punim zidom prozora koji gledaju na centralno dvorište kuće, koje sadrži bazen, hidromasažnu kadu, kamin i nekoliko otvorenih zabavnih prostora.

kuhinja
IMP Features / IMP Features / Profimedia 

Veći deo donjeg sprata opremljen je podovima od tvrdog drveta od francuskog belog hrasta i uređen je u otvorenom rasporedu koji okružuje dvorište, kojem je moguće pristupiti iz većine dnevnih i trpezarijskih prostorija. Dok je kuhinja ostala svetao i prozračan prostor, uključujući bele radne delove sa zlatnim detaljima i dva ostrva od belog mermera, kao i pristup još jednoj uskoj terasi.

spavaca soba
IMP Features / IMP Features / Profimedia 

Rijana je stekla naviku da u poslednjih nekoliko godina grabi i kupuje imovinu širom okruga Los Anđelesa. Takođe je ponosna vlasnica imanja na Hollivud Hilsu, elegantnog stana u koridoru Vilšire, i penthaus u neboderu Century city-ja, koji navodno trenutno služi kao glavna rezidencija dobitnika Gremija.