Rijanin novi studijski album već se toliko dugo najavljuje da su fanovi počeli da se pribojavaju da nikada neće ni izaći. Prošli, pod nazivom "Anti", izašao je nešto više od tri godine nakon prethodnog, "Unapologetic", a to je bilo 2016. Dakle, oborila je rekord.

Dok su ljubitelji njenog glasa i muzike čekali, Rijana nije gubila vreme, već je postizala uspehe u biznisu. I upravo pre neki dan rezultati njenog truda dobili su zvaničnu potvrdu: prema Forbsovoj proceni, ona je sada najplaćenija muzičarka na svetu. To se dogodilo pošto je lansirala novu kozmetičku liniju Fenty Skin Line, koja nosi oznaku brenda čiji je pevačica suvlasnik.

A šta je sa novim pesmama?

"Radim na muzici. Uvek radim na muzici," rekla je Rijana u intervjuu za "Entertainment Tonight". "I kad budem spremna da je predstavim na način kojim sam ja zadovoljna, pojaviće se. A kad se to desi, nećete biti razočarani. Biće vredno svog ovog čekanja."

Objasnila je da to što fanovi čekaju ne znači da ona sada treba da plasira bilo šta. Naprotiv, ako je već ovoliko vremena prošlo, onda to treba učiniti vrednim čekanja.