Popularna pevačica Nataša Bekvalac danas proslavlja 40. rođendan, a tim povodom je odlučila da napravi spektakularnu žurku, ali i iznenađenje za sve one koji vole njenu muziku.

„Meni je rođendan! Zato vam za moj četrdeseti rođus poklanjam S. O. S. ZA LJUBAV ŠOU! Napravljen od snova, maštanja i istinitih priča... Začinjen smehom, srećom, tugama, suzama i ranama... Ovo je koncert o ljubavi i slobodi... Ovo je koncert o usponima, padovima, izgubljenim bitkama i Pirovim pobedama. Uživajte i budite mi dobro“, napisala je Nataša na svom Instagram profilu.

Kako su usledile brojne čestitke, Nataša je jednu izdvojila kao posebnu. Kristina Bekvalac čestitala je Nataši rođendan na veoma specifičan ali i duhovit način:

„Ne tuguj matora, godine su samo broj“, započela je Kristina i dodala:

„Srećan rođendan, sestro moja. Želim ti da zauvek ostaneš mlada duhom, jer ti godine ne idu u prilog. Želim ti da zauvek imamo o čemu da pričamo i smejemo se glupostima i budalaštinama koje doživljavamo zajedno. Želim ti da budeš zdrava i mršava, zauvek mršava. Želim ti da me ne zoveš danima telefonom jer ti je lepo i srećna si. Problematična si i nerviraš me, ali zaista ne znam kako je živeti bez tebe i to ni ne želim, mada je bilo lepo dok smo živele u dva različita grada“, napisala je Kristina.

natasa-bekvalac-rodjendan-kristina-bekvalac-cestitke-poruka
Print Screen/Instagram Nataša Bekvalac 

„Želim ti mir i sreću ili nemir ako te to čini srećnom. Želim ti da imaš puno novca da bih ja mogla mahnito da ga trošim i uživam u šopingu i putovanjima. Super si sestra, mada ima boljih sigurno. Sve u svemu bogata sam što te imam takvu kakva si. Savršeno nesavršena. Mogla si ispasti i bolja, ali Bože moj, tako je kako je. Baš sam se raspisala i mogla bih ovako u nedogled jer i posle 35 godina imam uvek nešto da ti kažem. Volim te Nacura moja i srećna sam što si ti baš moja sestra“ - napisala je Kristina na svom storiju.