Osećate da su vaš garderober i stil odevanja upali u rutinu? Pravo je vreme za prolećne promene i čišćenje ormana kako biste pronašli komad koji sigurno posedujete, a koji će zasigurno osvežiti celokupan izgled.

Dakle, ako ste već razmišljale o svojim letnjim aufitima ne zaboravite da u iste uvrstite animal print, klasik koji je skoro svake godine u top 10 trendova.

Verovatno ste primetile da se animal dezen vratio na velika vrata, odnosno čini se kao da nikada nije ni odlazio, ali ga sada viđamo svuda!

Dok jedna grupa žena prosto obožava animal print, i koristi svaku prilku da ga koristi u outfitu, druga grupa žena ipak zazire od komada ovog dezena iz straha da ne pređu granicu degutantnosti, posebno kada je u pitanju svakodnevni, gradski stil.

Da bi životinjska šara na vama izgledala skladno, kombinujte je sa prirodnim bojama, dakle krem nijansama, nijansama peska, a nećete pogrešiti ukoliko se odlučite i za maslinasto-zelene momente.

Pored toga, i džins se veoma dobro uklapa sa animal printom jer daje neodoljivu dozu ležernosti i ličnog stila, bilo da se radi o farmerkama i košulji, ili suknji i teksas jakni.

Nisu baš svi oduševljeni ovim trendom, ali ukoliko razmišljate da ga ispratite u mesecima pred nama, znajte da ga je u svet velike mode uvela kuća Dior, još davne 1947. U godinama koje su usledile, mnoge poznate dame, kao što su Džeki Kenedi, Kejt Mos, Olivija Palermo, kao i kraljica Elizabeta II, ponosno su šetale odevene u animal print.