Fenomenalna stvar u vezi sa lanom jeste što je on ekološki prihvatljiv materijal jer se veruje da je jedan od najboljih biorazgradivih materijala. U odeći od lana lako je podneti i najtoplija leta zbog lakoće materijala, a upravo lan ima sposobnost da vas na prirodan način hladi.

Ovaj prirodan materijal konstantno će vam pružati hlađenje tokom vrelih letnjih dana jer je u potpunosti propustljiv te na taj način dozvoljava vazduhu da neograničeno prolazi kroz njega.

Uostalom, šta bi moglo biti bolje od multifunkcionalne odeće koja je pogodna za razne situacije i vremenske uslove? Jedna od ovih stvari su definitivno lanene pantalone. Pantalone od laganog prijatnog materijala, u bež i belim nijansima, umereno široke, visokog struka, mogu se koristiti za formiranje dnevnog i večernjeg looka, kao i za kombinacije pogodne ze posao. 

  • Lanene pantalone

Lanene pantalone su klasik letnjeg žanra. U foto galeriji pogledajte koje će to lanene pantalone bez sumnje biti najopravdanija investicija ovog leta.

Print Screen/ H&M Pantalone od lana dostupne u high street radnjama.
  • Lanene haljine

Elegantne i ženstvene s dozom opuštenosti koja savršeno laska letnjim danima, lanene haljine jedan su od najpraktičnijih odevnih komada. Najbolje se slažu uz minimalističke aksesoare, pa nemojte preterivati s modnim dodacima kada ih nosite, a često će vam biti dovoljni samo torba, obuća i omiljeni komad nakita.

Print Screen/ H&M Praktične i udobne lanene haljine.
  •  Lanene bluze

Tradicionalno, nijedna letnja sezona nije potpuna bez novih bluza u garderobi. Ovog leta predlažemo da komade od pamuka i svile razblažite modernim lanenim bluzama.

Print Screen/ H&M Lanene bluze idealne za letnje temperature.