Mnogi već tvrde da jedna od najpopularnijih pevačica u regionu spada među najbolje obučene Hrvatice.

Zbog uvek zapaženih modnih kombinacija koje nosi na svojim nastupima, ali i privatno, odavno sedi na modnom tronu. Severina je svoje fanove obradovala sunčanom fotografijom, nastalom na Pjaci u svom rodnom gradu u očaravajućem autfitu.

Severina je Uskrs provela u Splitu, a prethodne sunčane dane iskoristila za poziranje u žutoj elegantnoj haljini srpske dizajnerke Bojane Ugrešić.

Laskavi model vintage kroja otkrio je njene vitke noge, a ona ga je ukombinovala sa vrećastom torbicom brenda Bottega Veneta za kojom sve trendseterke već duže vreme lude. Autfitu je dodala i jedan modni klasik - bele Stella McCartney patike i sportske čarape koje nose vrlo provokativnu poruku.

Severina je tako namenski ispozirala da joj se jasno vidi poruka na čarapama na kojima piše "Fuck what they think", ili kako bismo to preveli, "Je*e mi se šta oni misle".

Složićete se, sumnjamo da bi svako imao hrabrosti da ponese takav natpis, pogotovo javna i obožavana ličnost, a baš iz tog razloga su se njeni fanovi oduševili njenoj odvažnosti. Kroz život se vodi parolom "U životu uvek radi ono što želiš. A ljudi? Oni će svakako pričati."