Već nedeljama se piše o braku Severine Vučković i Igora Kojića, a navoda o razvodu je sve više. Dok pojedini mediji ističu da je Severina „pobegla“ u Zagreb, pevačica se prisetila svog života tokom detinjstva. Uz fotografiju na kojoj pozira u jednoj splitskoj ulici, Severina je otkrila zbog čega joj je ona najdraža.

“Marmontova ulica, meni najdraža, jer je posebna, najviše prehodana, po njoj smo trčale posle škole iz “nove muzičke” u Cheerija na najbolje tople sendviče u bubli i bombice. Na vrhu kula od Bastiona, tu sam čekala bus šesticu za Sućidar (Ako neko pita… Siromašna četvrt, Braće Santini 10), a prema dole se spuštaš u beli svet, jer je dole more“, započela je Severina i dodala:

„Po sredini levo, smrdi sa peškarije, a preko puta desno na Prokurativama su se pevale neke antologijske pesme. Na primer, uživo slušaš Olivera “Oprosti mi pape” iz Marmontove, jer nemaš kartu za Splitski festival. I onda se mi, ekipa, posle škole preko Marmontove spustimo do rive, sednemo na klupu, jedemo buble i vonjamo onaj miris rive s kojim smo odrasli... Ala, koji gušt… Tog vonja više nema, neko bi rekao ”Fala svetom Frani”, ali osećaj da me dole čeka najlepša riva je isti”, napisala je Severina.