Dodela Oskara 2021. godine ostavila je utisak normalnog života pre pandemije, a vratila je glamur, sjaj i eleganciju u živote zvezda, a gledaocima pružila priliku da uživa u luksuznim i raskošnim izdanjima zvezda.

Ipak, ni ovoga puta zvezde nisu ostale bez inspiracije, pa smo na crvenom tepihu mogli videti niz čudnih detalja kojima se želeli da privuku pažnju, i pošlo im je za rukom.

Mlada glumica i pevačica Zendaja je pored svoje žute haljine, kojoj je razbila monotoniju tradicionalnog izdanja za crveni tepih, ponela i dijamantsku ogrlicu vrednu 6 miliona. Ova luksuzna dijamntska ogrlica nosi potpis modne kuće Bvlgari.

Glumica Anđela Baset oduševila je crvenom kreacijom sa velikim rukavima koji čine ogromnu mašnu na leđima, a zanimljiv detalj torbice u obliku usana je sve sve oduševio. Iako je već viđen, svakako je komad koji nismo očekivali od 62- godišnjakinje.

Pored ove, izdvojila se još jedna torbica. Naime, britanska pevačica Celeste ponela je Gucci torbicu u obliku ljudskog srca potpuno obloženu cirkonima.

Najviše pažnje izazvao je muzičar Questlove koji se pojavio u zlatnim papučama "kroksicama". Ovime je poslao jasnu poruku da je prethodna godina definitivno imala snažan uticaj na nošenje udobne obuće, a kombinovanje glamurozne odeće sa tzv. "kućnom" uzima sve više maha.

Glumac Kolman Domingo je odlučio da ima najupečatljivi stajling sinoć. Obzirom da je cela njegova pojava toliko upečatljiva, prosto ne možemo da izdvojimo specifičan detalj na njemu. Pink odelo brenda Versace sa pink štrasom na ramenima i zlatna dugmad i nakit su potpuno zaokružili ovaj potpuno otkačen autfit.

Pevačica H.E.R. izdvojila se na crvenom tepihu u ljubičastom providnom kombinezonu brenda Dundas zajedno sa plaštom i istoj boji. Retro naočara sa ljubičastim staklima, kao i šminka u istom tonu zaokružili su ovaj modni stajling.