Glumica Pamela Anderson pre nekoliko godina otkrila je javno kako je u detinjstvu bila zlostavljana. Ona je objasnila kako ju je dadilja seksualno napastvovala od šeste do desete godine, a na šok svih, njen pakao nije se završio tu.

Posle toga je izjavila kako ju je sa dvanaest godina silovao muškarac od 25, te dodaje da je taj ciklus zlostavljanja nastavljen i kada je imala 14 godina, kada ju je silovao dečko zajedno sa njegovih šest drugara.

- Moj tadašnji dečko je mislio da bi bilo zanimljivo me siluje sa šest prijatelja. Nisam želela da živim, htela sam da nestanem sa lica zemlje - rekla glumica.

U intervjuu za "US Weekly" Pamela je priznala da joj je upravo to fotografisanje za "Plejboj" spasilo život nakon što je preživela seksualno zlostavljanje dadilje, nakon koga su joj iskustva sa muškarcima bila jako neprijatna.

Skrhana majka Pamele Anderson, Kerol, priznala je da nije znala kroz šta joj je sve ćerka prošla, dok ova to nije javno priznala u Kanu. Nakon Pamelinog priznanja da je dva puta silovana, kao i da je zlostavljana u detinjstvu, njena majka je ostala u šoku i potpuno zbunjena, ali nadasve tužna što je njeno dete kroz sve to prolazilo samo.

Kerol je pre nekoliko godina rekla da nije imala pojma kroz kakav joj je horor ćerka prolazila, kao i da je cela porodica ostala bez reči i zatečena ovim priznanjem. U isto vreme, kanadska policija pokrenula je istragu povodom navodnih zločina.

Naime, Pamela je na predstavljanju svoje fondacije 2014. u Kanu otvoreno pričala o svom detinjstvu i patnjama, i po prvi put je priznala da je njeno prvo seksualno iskustvo bilo silovanje. 

- Sedela sam otvorenih usta kada sam za to saznala. Moj suprug Beri i ja smo uvek mislili da smo bili posvećeni roditelji, tako da je bilo zaista užasno čuti za ovo sada. I ja sam bila podjednako šokirana kao i svi drugi ljudi, pogotovu jer sam mislila da sam bliska sa svojom decom. Moj sin Geri je plakao satima, nikada ga nisam videla da tako plače, i to sve zato što se osećamo kao da nismo dovoljno dobro zaštitili Pamelu, ispričala je Kerol.

Kerol kaže da do samog govora u Francuskoj nije znala ništa o ovome, a odmah nakon što je održala govor, Pamela je majci poslala imejl.

- Napisala je "Mama, nemoj ovo da shvatiš lično, mnogo te volim i svu snagu i navike za rad smo dobilii od tebe". Jednostavno je želela da skine taj teret. Mora da joj je bilo veoma teško, pogotovu u tim godinama, rekla je tada glumičina uznemirena majka.

Kerol se posebno zabrinula zbog tvrdnji da ju je i bebisterka zlostavljala. Kako kaže, ona je radila, i davala je sve od sebe da bude tu za Pamelu i njenog brata kada god je mogla. Ali, tokom dana je bebisiterka vodila računa o Pameli.

pamela anderson
Youtube 

- Pam i ja smo bile veoma bliske tada, radila sam danju i trudila sam se da budem kući svake večeru sa njom i njenim bratom. Ako je zaista seksualno zlostavljala bebisiterka od šeste do desete godine, onda je to zaista teško za podneti. Ali ne se sećam koja je to bebisiterka o kojoj Pam priča, bilo ih je puno, ispričala je Pamelina majka.

Ali više od svega, Kerol je šokirala činjenica da je njihiva mezimica ovo krila od roditelja dugi niz godina.

- Ne mogu da verujem da mi to nije rekla još tada, nije bila stidljiva devojčica, i zato mi ovo slama srce. Mi smo mnogo radili, ali Pamela i njen brat su bili bliski i vodili su računa jedno o drugom. On je četiri godine mlađi od nje, i tako je šokiran. Pokušava da se seti svega što može o bebisiterkama iz tog perioda, dodala je.

Ona veruje da je njena ćerka iznela ovo bolno priznanje jer je tako želela da pomogne drugim devojkama koje su preživele silovanje da pričaju o tome, a ne da sve drže u sebi.