Starleta i rijaliti zvezda Kejti Prajs (42) poznata je po razuzdanom privatnom životu, golišavim fotografijama i brojnim plastičnim operacijama. Kejti bukvalno na svakih par meseci ide po nož, a otišla je do te mere da je promenila lični opis.

Sada je tokom gostovanja u podcastu "Changes With Annie Mcmanus" ponovo šokirala sve govoreći o tome kako ima problema s poverenjem prema muškarcima još od malih nogu. Takođe je govorila o silovanju koje se, kako kaže, dogodilo u parku kad je bila još dete.

"Sve nevolje u mom životu došle su od muškaraca. Tako je to još od malih nogu jer sam bila silovana kad mi je bilo sedam godina. Pisala sam o tome u svojoj prvoj knjizi, to se dogodilo u parku", rekla je ona. Govorila je i o drugim primerima muškaraca koji su je iskorišćavali.

Kejti prajs
Instagram 

"Sarađivala sam s fotografom koji je završio u zatvoru. Bio je opsednut sa mnom. Slikao me je u neprimerenim izdanjima kad sam imala samo 12 godina, a ja sam mislila da tu nema ništa loše niti pogrešno. Terao me da plazim jezik, što je bilo jako seksualizovano", ispričala je Kejti.

Prajsova nakon brojnih terapija smatra da je na njen život i probleme s muškarcima uticao i otac koji je nju i majku napustio u njenom ranom detinjstvu.

"Ne sećam se kad je otišao, ali podsvesni um sve pamti. Na terapijama sam shvatila da često ulazim u veze pa ih prekidam zato što ne želim očinsku figuru jer te oni uvek iznevere. Svaki problem u mom životu je došao od muškaraca. Sve ostalo je savršeno", zaključila je.

Podsetimo, Kejti je imala vrlo buran ljubavni život u kome je menjala partnere kao čarape... udavala se i razvodila tri puta. Iz tih brakova ima ukupno petoro dece. Svi njeni brakovi bili su prilično kratki, te je tako prvi brak okončala nakon samo 3 godine.

Nedavno su u medijima osvanule i njene nove fotografije sa novim dečkom Karlom Vudom, a svi nagađaju da je Kejti ponovo u drugom stanju i da očekuje svoje šesto dete.

Youtube, Shutterstock Poznata starleta i rijaliti zvezda promenila lični opis