Starleta Kejti Prajs (42) najpoznatija po brojnim plastičnim operacijama nedavno se razvela od svog muža Kirana Hajlera, i tako okončala svoj treći brak. Kako je sama izjavila izuzetno je srećna što je stavila tačku na agoniju sa bivšim partnerom i da jedva čeka da nastavi sa svojim životom. Prema najnovijim navodima stranih medija reklo bi se da je zaista i otpočela novo poglavje u svom životu.

Naime, paparaci su je uslikali sa njenim novim izabranikom Karlom Vudom u neobaveznoj šetnji. Ono što je svima zapalo za oko je to Kejti koja je sve vreme sakrivala stomak dugačkim plavim džemperom. Od skoro se u medijima šuška da je ova 42-godišnjakinja u drugom stanju, a njeni obožavaoci su takođe komentarisali da se izbor boja u njenoj odevnoj kombinaciji namerno takav da podstakne nagađanja da očekuje šesto dete.

Kejti Prajs
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ona je za ovu priliku obukla svetlo plavi džemper i helanke u istoj boji, a ceo izgled je upotpunila nežno rozim prslukom što su karakteristične boje za novorođenu decu.

Ono što je pokrenulo priče o njenoj navodonoj trudnoći zapravo je bila slika koju je Kejti objavila na svom Instagram profilu. Ona je podelila fotografiju na kojoj drži ruku na stomaku napisavši da je srećna i zdrava, i da se zahvaljuje svom dečku što je deo nje.

Njeni obožavaoci su sigurni da je zapravo time htela da stavi do znanja da je u drugom stanju, i oduševljeno su joj čestitali. Ipak ima i onih koji ne veruju daje Kejti trudna već da sve radi zarad privlajčenja medijske pažnje. Nedavno je izjavila kako sa svojim novim dečkom želi čak četvoro dece.

Poznata starleta već ima petoro dece iz predhodnih veza i brakova. Džuniora (15) i Princes (13) koje je dobila sa Piterom Andreom, Džeta (7) i Bani (6) iz braka sa Kiranom Hajlerom, i najstarijeg Harvija (18) iz veze sa Dvajtom Jorkom.

Pored burnih veza i skandala Kejti je napoznatija i po svojim plastičnim operacijama, a njeni fanovi su joj nedavno skrenuli pažnju da izgleda veoma loše. Gotovo da ne postoji osoba koja nije primetila da Kejti skoro više ništa prirodno nema na sebi, a mnogima oči bodu "bolesno" beli zubi, navode njeni pratioci. Više njenih slika i njenje tranformacije pogledajte u galeriji:

Youtube, Shutterstock Poznata starleta i rijaliti zvezda promenila lični opis