Iako je ulogom u filmu „Mi nismo anđeli“ postigla veliki uspeh, popularna glumica i supruga Vujadina Savića je u javni svet ušla sa samo pet godina. Mirka Vasiljević je kao dete počela da se bavi voditeljstvom i manekenstvom, a sada je otkrila da je zbog toga bila žrtva vršnjačkog nasilja.

Kako kaže, uvek je mogla da uradi nešto drugačije u odnosu na ostalu decu, zbog čega je dobijala uvrede.

„Kada sam imala pet godina počela sam da se bavim manekenstvom i voditeljstvom i već kada sam došla u prvi razred, bila sam malo drugačija od ostale dece. Uvek sam volela drugačije da se oblačim, mogla sam da iznesem nešto nesvakidašnje. Razlikovala sam se od druge dece jer sam već tada išla na folklor, zbog čega sam dobijala razne „šale“ na svoj račun: da sam seljančica, da igram u opancima... Ipak, moj život ih je uvek demantovao, jer odem mesec i po dana na turneju u Meksiko“, rekla je Mirka za Pink.rs.

Kada je 2005. godine doživela veliku popularnost zbog glavne uloge u filmu „Mi nismo anđeli“, Mirka je posećivala psihologa.

„Mislila sam - ja sam snimila film i to je to. Frapirala sam se kada sam videla bilborde po celom gradu, pogotovo jer nisam bila gladna slave. Tek tada sam shvatila šta sam ja uradila“, rekla je Mirka i dodala:

„Dobijala sam komentare od poznatih, nepoznatih ljudi, telefon mi je bio usijan 24 sata. I tada sam promenila broj, koji i dan-danas imam. Mama mi je rekla: „Evo ti novi broj, nikom da nisi dala osim meni da mogu da te dobijem!”. Pričala sam tada s roditeljima, otišla sam i na nekoliko razgovora kod psihologa koji mi je rekao da su sve to propratne stvari s kojima ću se s vremenom izboriti“. objasnila je glumica.