Holi Medison je bila upaćena kao jedna od omiljenih zečica nekadašnjeg "kralja" Plejboj vile - Hjua Hefnera. Holi, Kendra i Bridžet, zajedno sa snimale popularni šou "The Girls Next Door", zahvaljujući kom su stekle svetsku slavu. Holi je bila predstavljena kao Hjuova "glavna zečica", a u kontraverznu vilu je dospela još kao dvadesetogodišnja studentkinja. Nakon brojnih zabava, odlučila je da tu ostane i živi. 

Međutim, iako su mnnogi mislili da je život Plejboj zečica "ružičast" kao u rijalitiju, stvarnost je bila potpuno drugačija. Život ove, tada još uvek praktično tinejdžerke iz Oregona, bio je daleko od blistavog, a vremenom je postajao sve bizarniji.

U svojim memoartima "Bekstvo iz zečije rupe" ona je priznala da je na nju vršen pritisak da učestvuje na orgijama i konzumira narkotike, a da ju sve to navodilo da počne da razmišlja o samoubistvu.

Njena autobiografija je postala bestseler, a sada je adaptirana i u TV seriju u kojoj glavnu ulogu tumači glumica Samara Vejving. U ovom ostvarenju između ostalog vidimo kako je Hefner podsticao svoje devojke da učestvuju u orgijama koje su trajale i do dve nedelje.

- U sobi je bilo gomila video kaseta, plišanih životinja, umetničkih dela, poklona... Bilo je kao da je kolekcionar svega i svačega, mada mislim da je najprikladnije reći da je skupljao **rve. Tu su bila i dva ogromna televizijska ekrana na kojim se puštala pornografija i samo su oni osvetljavali inače mračan krevet - prisetila se Holi prvog puta kada je završila u Hjuovoj spavaćoj sobi u kojoj su se održavale orgije.

- Devojke, neke gole, neke obučene, neke koje su se svlačile, sedele su u polukrugu na ivici kreveta - neke su stajale, neke ležale - dodala je ova plavuša.

Ona je priznala da ove razuzdane žurke nisu jedino što je poremetilo njeno mentalno stanje. Bila je odsečena i od spoljnog sveta i ograničena policijskim časom - posle 21h nije smela da izlazi. Optužila je vremešnog biznismena da ju je kontinuirano vređao i loše tretirao.
Sve to dovelo ju je do toga da je poželela da oduzme sebi život: "Jednostavno, više nisam mogla da podnesem to koliko sam bedna. Naravno da bi moja porodica bila slomljena, ali viđala sam ih toliko retko, tako da to što nisam živa ne bi ništo ne promenilo", priča atraktivna 41-godišnjakinja.

Srećom, Holi je smogla snage da napusti ozloglašenu vilu, a učešće u rijalitiju "The Girls Next Door" dalo joj je priliku da zarađuje sopstveni novac. Uspela je da sakupi dovoljno da napusti Hefnera, a potom je svoje traumatično iskustvo podelila sa celim svetom.

"Jedino veće od moje potrebe da pobegnem bila je moja želja da ispričam svetu svoju priču", zaključila je gospođica Medison.