Nedavno je svet obišla vest da se američka glumica Pamela Anderson (53) udala šesti put, a ispostavilo se da je ljubav njenog života njen telohranitelj Den Hajhurst.

Čim se saznalo za novi brak atraktivne "čuvarke plaže", u javnost je procurelo još nešto: da je Hajhurst zbog nje ostavio dugogodišnju partnerku i dvoje dece. Iznenađenjima nema kraja budući da se Pamela sa svojim dragim sada uključila uživo u jednu televizijsku emisiju.

Glumica je, naime, bila pozvana da se virtuelnim putem pojavi u emisiji Loose Women, koja se emituje na jednoj britanskoj televiziji, a društvo joj je pravio suprug. Za razliku od većine poznatih, koji biraju da na ovakav način gostuju u emisijama dok sede ispred kućne biblioteke ili cveća, Pamela i Den rešili su da ostanu tamo gde uglavnom i provode vreme - u krevetu.

Pamela Anderson
Shutterstock 

Oni su se kikotali, pomerali kameru, imali opaske poput one da su se zaglavili, Andersonova je imala neobičnu mimiku. Mnogi veruju da glumica nije nosila ni odeću, a voditeljkama emisije bilo je pomalo neprijatno i prokomentarisale su da nisu očekivale da će je videti sa suprugom, na šta je ona rekla:

"Mi nismo izašli iz kreveta još od Božića".

Nesvakidašnji intervju prekinut je konstatacijom voditeljki da par izgleda zauzeto i da ne žele da ih uznemiravaju. Komentari britanske i američke javnosti su, najblaže rečeno, puni zbunjenosti.

Pamela Anderson
ITV / Ferrari / Profimedia 

"Šta se upravo desilo u Loose Women?", "Ovo je nagori televizijski trenutak u istoriji", "Zašto bi se iko za intervju javio s razmazanom maskarom i iz kreveta?", "Pamela, jesi li dobro?", "Nepristojno", "Uznemirujuće", "Da li se to ona pojavila gola na nacionalnoj televiziji?" neki su najčešćih komentara.