Poznata pevačica Senidah podelila je sa fanovima sliku iz 1995. godine i pokazala im kako je tada izgledala, ali i kako se oblačila.

Senidah je nosila maslinasto zeleni mantil, koji joj je bio veliki, a pozirala je raširenih ruku, dok se osmehivala. Na glavi je nosila crnu kapu i imala je dugu smeđu kosu.

- Ocenite moj stil. Ja dajem 10/10. Moja tetka mi je verovatno dala 1/10. PS. moje ime je bilo loša 1995 - napisala je pevačica u opisu.

Inače, Senidah je poznata po svom upečatljivom stilu oblačenja i često se pojavljuje širokim odelima. Ona i te kako voli da se igra sa modom, te je mnogi smatraju trendseterkom.

Po svemu sudeći pevačica je mantil uzela od nekog starijeg, ali Senida i danas voli da nosi predimenzionirame stvari. Tako je često možemo videti u širokim jaknama i trenerkama.

Senida svoj modni stil gradi već nekoliko godina, od kako se pojavila i na srpskoj sceni trudi se da bude drugačija. To su svi primetili i mnogi kritičari joj odaju počast što je donela dašak svežine na estradnu scenu.

Njen Instagram profil ima vrlo prepoznatljiv estetski stil pa je često inspiracija drugima kada su u nedoumici ili potrazi za novim idejama. Ipak, njena moć transformacije je neverovatna, a ono što je još interesantnije jeste što njoj sve dobro stoji.

Njoj nije problem da iznese i usku belu mini haljinu, šarenu retro košulju, ogromnu duksericu ili tigraste zvoncare, ne boji se da ukombinuje nešto što drugima ne bi palo na pamet.