Pevačica Senida Hajdarpašić Senidah objavila je na svom profilu na Instagramu fotografiju sa osam godina mlađim dečkom Markom i po prvi pit javno mu je izjavila ljubavi.

Marko je, kako se pisalo, osam godina mlađi od pevačica, završio je pomorsku školu, a radio je kao obezbeđenje u jednom klubu kada se sasvim slučajno upoznao sa Senidom, a ubrzo nakon toga su uplovili u romansu. Iako ga je u početku krila, Sendida ga je prvi put pokazala javnosti za Dan zaljubljenih.

Pevačica je sada na svom Instagramu objavila zajedničku fotografiju sa Markom ispod koje mu je uputila nežne reči koje su raznežile sve, a ne sumnjamo, i njega.

- Danas si mi pokazao koliko si divna osoba i koliko sam srećna što te imam u životu. Voleću te zauvek! Tvoj osmeh je sve - napisala je popularna pevačica.

Podsetimo, krajem 2019. pisalo se da pevačica ima dečka, ali je krila svoj privatan život kao zmija noge, pa i njega, ali sada javno pokazuje koliko je srećna sa svojim izabranikom.

- Marko je veoma fin i kulturan dečko. Njih dvoje su se upoznali u jednoj crnogorskoj diskoteci preko leta, dok je on radio kao obezbeđenje. Upoznali su se putem zajedničkih prijatelja, a on je već pri prvom susret proveo određeno vreme sa Senidom u bekstejdžu - rekao je ranije izvor upućen u priču i dodao:

- Odmah su se između njih mogle primetiti varnice. Marko se pohvalio drugovima kako je bio u društvu pevačice, a nedugo zatim njih dvoje su uplovili u ljubavnu romansu. Senida je zaista nikad srećnija, vidi se da joj prija ljubav i da je pravi džentlmen prema njoj.