Ako i za koga možemo reći da je modni kameleon, to je zasigurno reagionalna zvezda Senida.

Pevačica je nebrojeno puta promenila svoj imidž, kao i frizuru, zbog čega je fanovi često zovu "kraljicom transformacija". 

I ovog puta, Senida je rešila da promeni nešto na sebi, a izbor je pao na boju kose. It tamnog je prešla u riđokose, a kosu je dodatno stepenovala i neznatno skratila. 

Sudeći po komentarima ispod objave, frizura je pun pogodak, a fanovi ne mogu da se odluče koja boja kose im je najomiljenija, odnosno koja pevačici najbolje stoji. 

senida
printscreen/instagram 

"Boginjo", "Prelepa žena", "Ima li da tebi nešto ne stoji?", "Izgleda mlađe sa ovom bojom kose", "Blago tvom momku"... samo su neki od komentara ispod objave.

Podsetimo, popularna pevačica do sada je bila plavuša, crvenokosa, imala je smeđu, šatiranu kosu, potpuno ravnu, loknastu, a eskperimentisala je i sa dužinom.

Iako promenu boje kose kod žena često vezuju za neko nezadovoljstvo u životu, u Senidinom slučaju priča ipak nije takva. Ako je suditi sve češćim objavama sa dečkom, biće da joj u životu konačno cvetaju ruže na svim poljima.

Pevačica od kraja 2019. godine uživa u ljubavi sa devet godina mlađim Markom kog je u početku krila u javnosti, a sada mu već javno izjavljuje ljubav.

Pogledajte u galeriji još neka njena izdanja, kao i kako se menjala kroz godine: 

printscreen/instagram Senida transformacije