Togetherness

Aleksandra Duende i Karel Kingsli započele su online shop printova domaćih autora, ograničenih serija sa određenom tematikom. Ona je trenutno predstavlja mentalno zdravlje tokom nastupajućih praznika.

Drekavac

Naglašavam da su umetnička dela ono što bismo prvo želeli da ugledamo kada se probudimo 1. januara 2021. godine, jer su ona među stvarima koje najviše oplemenjuju dušu. Drekavac studio u ponudi ima slike, fotografije, printove mladih lokalnih umetnika.

Midnight sveće 

Mali rituali, poput uživanja u mirišljavim Midnight svećama uz toplu kupku ili jednostavno slušanje muzike, trebali bi da nam budu deo nedeljne rutine. Da jasnije percipiramo svoj unutrašnji svet, nastojimo da dosegnemo unutrašnji mir - a svakako ćemo to lakše izvesti, upravo uz ambijent koje pružaju ove sveće.

Sofi kozmetika 

Nikud bez kreme za suvu kožu, brenda Sofi. One su nam neophodne naročito tokom hladnih dana, a sjajna je stvar što su do 16. januara na popustu od 50%.

Paspul 

Obradujte sebe Pasupl bodijem ili bluzom. Ovi mekani i udobni bodiji odišu minimalizmom koji ide uz sve odevne kombinacije. 

UrbiGo 

Na listi se morao naći i jedan lokalni teh gedžet. U pitanju je prva srpska pametna bašta - tačnije, saksija za cveće koja je putem app-a povezana sa tvojim telefenom i uz pomoć kog možeš kontrolišeš bašticu. Samozalivanje, saveti, samo su od nekih funkcija UrbiGo-a,

Mušmula 

Ovaj cvetni studio pravi najdivnije aranžamane kod nas, a oni koje su izdvojili za praznike unose poseban radostan duh. Suvi buketi oneće dašak topline u vaš dom tokom zime.