Ako ste mislile da muškarci ne primećuju modne trendove i ne obraćaju pažnju na odeću koju žene nose, grdno se varate.
Sigurno smo svi barem jednom učestvovali u muško- ženskom razgovoru u kojem se debatovalo o ružnim, neatraktivnim i jednostavno odbojnim trendovima po mišljenju muškaraca.

Iako možda ne prate modu u smislu u kojem prate žene, muškarci itekako primećuju novitete u našem ormaru, i o istima imaju određeno mišljenje.

Nažalost, muškarci većinu ne razumeju i zaista mrze neku žensku odeću, ne mareći da li je ona samo trenutno moderna ili ne. Tako se ponekad čini da je prosto nemoguće obući se moderno i privlačno za muškarca.

Farmerke kao helanke

Muškarci ne podnose jedan komad odeće nastao mešanjem dve vrste pantalona. Njima je to čudno, jer bi bilo mnogo normalnije da postoje farmerke i helanke.

Previsoke i glomazne potpetice

Muškarcima nije jasno koja žena je spremna na mučenje i nošenje ovako viskokih štikli. Zato je ovakva obuća mnogima muškarcima ružna. Ako želite da privučete njihovu pažnju, smanjite potpeticu na cipeli.

sta muskarci ne vole kod zena
Wanted 

Ugg čizme

Mnoge devojke ne mogu da zamisle život bez ovih čizama. One su udobe, pouzdane i tople. Ali na iznenađenje lepšeg pola, muškarci mrze uggsice. Po njima ova obuća uopšte nije ženstvena i neprivlačno izgleda na ženskoj nozi.

emrata
Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 

Baletanke

Nema ko nije čuo da muškarci mrze baletanke. S druge strane, ženama su udobne, elegantne i praktične. Šta je to u ovoj obući što je toliko odbojno muškarcima? Možda je to obik, koji čini da stopalo bude zaokrugljeno i prikriva prste? Možda činjenica da izgledaju kao obuća pravljena za lutke? Navodno ne ističu žensku figuru dovoljno jer su ravne.

Široke iscepane farmerke

Unapred se izvinjavamo momcima, ali široke farmerke biće apsolutni hit 2021. godine, a mnoge žene će nesumnjivo isprobati ovaj trend. Sada su aktuelne široke farmerke zvonastog oblika i visokog struka, koje lepo ističu obline. Muškarci ipak najviše mrze kroj farmerki koji je potpuno bezobličan, a posebno im se ne dopada kada su previše iscepane. Ironično je to što se takav kroj farmerki zvao „boyfriend jeans“, ali je odavno izašao iz mode – kao i prevelike rupe na u predelu butina.

Bunde od prirodnog krzna

Muškarci su su se složili da ove bunde vrište na kič i neukus i da je krajnje vreme da ih ostavimo u prošlosti.

Haljine i topovi sa balon rukavima

Osamdesete su ponovo bile dominatan modni pravac neko vreme, pa su se vratili i naglašeni rukavi u modernim kombinacijama. Muškarce balon rukavi zbunjuju, izgledaju im kao nekakav kostim i mišljenja su da dosta šire žensku figuru. Bez obzira na to, naglašeni rukavi su trend koji neće skoro nestati.

bluza sa puf rukavima
Profimedia, - / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kombinezoni

Sigurni smo da muškarci ne mrze sve kombinezone, odnosno da se ne bi bunili da obučete neki super uskog kroja. Verovatno su pre mislili na široke, udobne i prijatne kombinezone koji nisu pakleno uski. Dakle, još jedan komforan trend u kojem muškarci ne vole da vide žene. 

kombinezon
Stradivarius.com Crni kombinezon, Stradivarius, cena: 3.290,00 dinara