FRANCUSKINJE SU SE SLOŽILE: Bela košulja je obavezan komad u ormanu svake devojke, a evo kako da je nosite ovog proleća

Francuskinje prosto ne greše. U Francuskoj vlada moda koja je pomerala granice, zato im i verujemo u sve što proglase za trend.

Profimedia, - / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ovog puta Francuskinje su rekle da je bela košulja trend broj jedan, iako statement komad, sada je potrebno da ga baš svi imaju.

Kao što su Francuskinje i poznate po biranju komada koji se neće zadržati u njihovom ormanu samo par meseci, već investiraju u ono što je vanvremensko i dugovečno.

Bela košulja je da više nego ikada poželjna u našem garderoberu. Francuskinje žele da se u njima osećaju rasterećeno i spremno za sve prilike, pa zato ne biraju one modele koji bi ih na bilo koji način opteretili.

One vole jednostavnost i činjenicu da košulje odgovaraju svakoj sezoni, a i znaju da je ovo komad koji mogu da kombinuju u svakoj mogućoj prilici.
Jednostavnost na Francuskinjama izgleda skupo i luksuzno.Neopterećen stil, sklad boja, izbegavanje previše detalja, usaglašenost boja i jednostavnost dizajna. To je ono što Francuskinje vole i u čemu se osećaju najbolje.

Belu košulju možete nosti kako na poslovnom sastanku, tako i na koktelima i večernjim izlascima, a u zavisnosti od prilike, možete je dopuniti ešarpom, ili upadljivim nakitom.

Pravilo je da nema pravila. Ispod džempera ili haljine, uz suknju ili zvoncare, na potpetice ili patike - mogućnosti su mnogobrojne. 

Kao što morate imati malu crnu haljinu, tako vam je u garderoberu neophodna i barem jedna klasična bela košulja.

Teksas i bela košulja tako dobro idu zajedno! Jednostavno, elegantno i uticajno. Francuskinje definitivno imaju uticaja na modne trendove, a ovog proleća rado nose teksas suknje dužeg kroja. 

U zavisnosti od trendova, nose se one prevelike ili sa puf rukavima, ali obična, "muška" bela košulja nikada neće biti promašaj. Ona ide i uz svečanije pantalone i suknje kao i uz farmerice, a kada smo rekli da su Francuskinje poznate po neopterećenom stilu mislili smo upravo i na ovakve kombinacije u kojima kombinuju sportske biciklističke isa elegantnom oversized košuljom.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši