Ovaj oblik rukava bio je u ekspanziji na samom početku prošlog veka. Predstavljao je izraz moći, a mogao se videti u različitim oblicima u svojoj punoj veličini i sjaju. Obožavale su ga kraljice i princeze, a oni pažljivo izrađeni od delikatnih materijala, uvek su stavljali akcenat na lepotu ženske figure i njenu otmenost. Iako moderne princeze današnjice preferiraju brze trendove, ono što je ostalo jesu puf rukavi kao sinonim nežnosti i ženstvenosti. Njihovo širenje na modnoj sceni počelo je prošle godine, ali po svemu sudeći ovaj trend će se nastaviti i ove sezone, zauzimajući visoko mesto na modnoj listi.

Naglašeni rukavi sada obuhvataju gotovo sve odevne komade, tako da će biti lako da odaberete modni pravac. Košulje i topovi sa puf rukavima su nešto što sada možete nositi uz omiljeni džins i izgledati atraktivno. Sa druge strane, ove odevne komade možete upotrebiti i za odlazak na posao i na taj način osvežiti outfit. Plisirana ili slip suknja biće odličan izbor uz košulje naglašenih rukava.

Haljine sa puf rukavima su najzastupljenije. Od onih pamučnih koje možete nositi svakodnevno uz ravnu obuću, kao što su papuče ili patike, sve do elegantnih večernjih kratkih haljina koje uz visoke potpetice i dobar kaiš izgledaju zanosno.

High street prodavnice nude veliki izbor, s toga pronađite svoj omiljeni komad i isprobajte ovaj trend. Bićete iznenađeni kako može da unese svežinu u svaki vaš autfit.