Od kako je uplovila u vezu sa mlađim muzičarem, stil Megan Foks je sve bolji. Zvezda Transformersa izgledala je neverovatno šik i urbano u zanimljivom zelenom autfitu.

Modni kritičari ne ostaju imuni na njene odevne kombinacije, a ova, poslednja u nizu je zaslužila čistu desetku.

Naime, Megan Fok primećena je u ponedeljak kako napušta kuću prijatelja u zapadnom Holivudu u izuzetno stajliš komadima. Mlada glumica nosila je prefinjen džemper dužeg kroja brenda Versace sa oversized košuljom. Svoj autfit dopunila je krokodilskim čizmamamarke Louboutin i malom zelenom torbom.

megan foks
DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ovaj zeleni štrikani Versace džemper, sa zanimljivim izrezima i prugama, je glavni komad koji je učinio da cela kombinacija izgleda moćno i luksuzno. Dobra bela oversized košulja je neizostavan komad garderobera svake žene od stila, a ona to dobro zna.

Modni stručnjaci su se složili, dobro stilozovana žena se oblači baš ovako.
Koliko joj se stil i raspoloženje popravilo od kako je uplovila u vezu sa Mašinom Gan Kelijem govore i fotografije paparaca za koje vrlo rado nasmejana pozira.

Ukoliko vam nedostaje modne inspiracije, profil Megan Foks je prvi koji treba da posetite. Za još stajliš kombinacija pgledajte fotografije ispod.