Nakon što je javnost saznala za njen razvod sa Brajanom Ostinom Grinom, 34-godišnja glumica počela je da se viđa sa reperom Mašinom Ganom Kelijem, i to za vreme karantina. Svoju vezu potvrdili su jednom fotografijom na društvenim mrežama koja je za kratko vreme uspela da podigne prašinu među fanovima.

Prema rečima njenog bivšeg supruga, nesklad u braku nastao je još krajem prošle godine, a Megan Foks u najnovijem intervjuu prvi put otkriva zašto su joj protekli meseci bili težak period za prevazilaženje i šta ju je navelo da napravi velike životne promene.

„Moj život se toliko promenio tokom karantina. To je jednostavno bilo ludo“, rekla je glumica u intervjuu za Entertainment Tonight i dodala:

„Nisam od onih koji se lako slažu sa vlastima i njihovim ograničenjima, tako da je to bilo teško za mene. Ne volim nametnuti autoritet, a da budem iskrena, mnogo me je taj period naučio i morala sam da odustanem. Sa tim se ne mogu boriti. Shvatila sam da nemam drugog izbora", rekla je Megan.

Foks je objasnila da su se njeni pogledi na život dramatično promenili nakon putovanja u Afriku, gde je učestvovala na poslovnom projektu.

„Shvatila sam da sam veći deo života živela u strahu, osećajući se beznačajno. I umorna sam od toga. Htela sam da živim drugačije. Odlučila sam šta ću uraditi kada sam bila tamo i od tada svaki dan radim tako. I sve se promenilo. Kada sam prestala da se bojim i počela da uživam, moj život je postao mnogo zanimljiviji i bolji", rekla je glumica.

Ako je suditi njenim rečima, Megan Foks je tokom boravka u Africi odlučila da će po povratku svom suprugu saopštiti da želi da bude sama. Brajan je o toj situaciji govorio u jednom podkastu, ističući da ne krivi svoju suprugu, već da je to isključivo bio njen izbor.

Osim toga, Megan je takođe prokomentarisala svoj trenutni ljubavni život.

“Iste minute kad smo se našli u prostoriji, postojala je ta neka neopisiva hemija. Umesto srodne duše, ovo je bio plamen, a to je spiritualni koncept povezanosti dve duše. Dakle, mi smo zapravo dve polovine iste duše. To sam mu rekla čim sam to osetila”, objasnila je Megan.