Kada je reper Mašin Gan Keli jednom fotografijom potvrdio da je u vezi sa Megan Foks, Brajan Ostin Grin nije želeo da komentariše ovaj potez. Potom je, gostujući u jednoj emisiji, istakao da se trudi da ne čita ništa o novoj vezi svoje bivše supruge, kao i da je usmeren na njihovu decu.

Ipak, nova internet polemika, prepuna bezbroj komentara, nastala je kada je i Megan Foks odlučila da postavi fotografiju sa reperom. To nije sve.

Njen opis izazvao je mnoge, a ponajviše njenog bivšeg supruga, glumca Brajana Ostina Grina.

Glumica je u opisu fotografije postavila sledeće:

„Dečko toliko lep da boli. Moje srce je tvoje“, napisala je Megan pozirajući u kupaćem kostimu sa peškirom pored svog novog partnera.

Ubrzo nakon toga, kada se najmanje očekivalo, Brajan je na Instagramu postavio fotografije njihove dece i napisao:

„Dečaci lepi da bole. Moje srce je vaše“, napisao je Brajan, koji je za razliku od Megan, ostavio mogućnost postavljanja komentara svojih pratilaca.

Ovaj Brajanov potez mnogi su nazvali „pobedom na internetu“. Tako su se mogli naći razni komentari, a mi izdvajamo samo neke od njih:

"Da, najbolji odgovor", "To je to. Pobedio si na internetu danas", "Divljak. Sviđa mi se. Odličan si tata", "Puno bolja objava od njene", "Kako si joj uzvratio"...