Istraga povodom slučaja da su zaposleni u emisiji „The Ellen Show“ pretrpeli seksualno uznemiravanje od strane izvršnog producenta, ali i toksično ponašanje Elen Dedženeris, već uveliko traje. I dok je u ovom trenutku možda najmanje očekivala to, mnogobrojne poznate ličnosti udružile su snage i prokomentarisale slučaj koji je glavna tema u svetu. Mnogi su se oglasili u znak podrške Elen uprkos lošim pričama koje su objavljene od strane bivših i sadašnjih radnika njene emisije.

Naravno, među prvima je bila njena izabranica, glumica Porše de Rosi, koja često na svom Instagram profilu objavljuje trenutke sa voditeljkom.

„Za sve naše fanove… Vidimo vas. Hvala vam na neizmernoj podršci“, napisala je glumica.

elen-de-dzeneris-poznati-podrska-instagram-tviter-kejti-peri-kevin-hart
Print Screen/Instagram 

Ubrzo se pridružila i Kejti Peri koja je putem Tvitera pružila podršku Elen.

„Znam da ne mogu govoriti iz tuđeg ugla, osim iz svog iskustva, ali želim da priznam da sam za sve ovo vreme imala samo pozitivan „feedback“ od Elen i njene emisije. Mislim da smo svi svedoci njene stalne borbe za jednakost koju je donela. Šaljem ti ljubav i zagrljaj, prijatelju“, napisala je Kejti.

Slavni glumac i komičar Kevin Hart istakao je da ne može da poveruje da se ovako loše stvari vezuju za njegovu prijateljicu Elen.

„Ludo je videti moju prijateljicu kako prolazi kroz sve ovo javno. Elen poznajem godinama i iskreno mogu reći da je ona jedna od najpopularnija osoba na planeti. Od prvog dana, prema mojoj porodici i timu odnosila se sa ljubavlju i poštovanjem. Internet je postao svet negativnosti. Iskreno, to je tužno. Kada smo stigli ovde? Ovo s***e mržnje mora prestati. Nadam se da će uskoro nestati, sa stilom. Volim te Elen“, napisao je glumac na svom Tviter nalogu.

Glumica Dajana Kiton je čest gost Elenine emisije, a podršku je pružila u jednom komentaru.

„Uvek sam uživala kada dođem u „The Ellen Show“. Vidim kako publika širi sreću i zahvalnost. Ona se uvek vraća mnogima, uključujući i mene“, napisala je glumica.

elen-de-dzeneris-poznati-podrska-instagram-tviter-kejti-peri-kevin-hart
Print Screen/Instagram