Mašin Gan Keli i Megan Foks su od početka pričali kako je njihova veza kosmička, intezivna, retka i natprirodna. Takođe, Megan je neretko pominjala i kako je njihova veza mitska, kao i da se takva ljubav dešava jednom u životu. 

Učinilo nam se da smo se navikli na njihove čudne izjave o ljubavi, dok nas Mašin Gan Keli nije opet da šokirao novim opisom fotografije na instagramu. 

Naime, njen dečko Mašin Gan Keli objavio je seriju zajedničkih fotografija sa Megan Foks, ali i fotografiju njegovog priveska koju je kratko opisao: "Nosim tvoju krv oko vrata".

Baš taj detalj je pokrenuo negativne reakcije. "Brate, to je pomalo čudno", "Ovo je strašno", "Svi znamo da ova veza neće potrajati", "Ovo je bolesno", samo su neki od komentara ispod fotografija zaljubljenog para.

Brojni fanovi bili su oduševljeni fotografijama, mada je bilo i onih kojima se taj način iskazivanja ljubavi uopšte nije dopao.

Tim povodom, oglasila se i Megan Foks: "Evo mog srca. Manifestuje se izvan mog tela, obavijeno je velikom siluetom neobično zgodnog dečaka. Čarobno i ukleto, eterično i opasno, svemirski, bez zakona, večni kreativni genije. Putovanje će verovatno biti opasno, ali nema cilja bez njega..."-  dodala je u opisu ispod zajedničke fotografije.

Inače, Megan i njen partner nisu jedini par koji je podlegao ovom trendu. Pre nje, slavna glumica Anđelina Džoli i njen sada već bivši suprug Bili Bob Tornton takođe su oko vrata nosili bočice sa partnerovom krvlju. 

Megan Foks i Mašin Gan Keli u vezi su od prošle godine kada se glumica rastala od bivšeg supruga Brajana Ostina Grina sa kojim ima tri sina. I dalje se nagađa da je razlog razvoda upravo njena romansa sa reperom.