Glumica Megan Foks (34) je fotografisana je na ulicama Njujorka, a tom prilikom je nosila ogroman prsten na domalom prstu, te mnogi veruju da je glumicu zaprosio njen dečko Mašin Gan Kelijem (30).

Megan je uslikana dok je izlazila iz automobila i ulazila u jedan hotel u Njujorku, a tom prilikom je nosila prsten na prstu na kom se inače nosi upravo verenički.

Američka glumica je na sebi imala crni kaput od prevrnute kože, crne farmerke i kožne čizme na štiklu, dok je na glavi nosila rajf sa roze "mačjim ušima".

ZBOG NJEGA JE OSTAVILA MUŽA I DECU: Poročni pevač zaprosio prelepu glumicu, svi gledaju u njen OGROMNI PRSTEN
Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Glumica je nosila jaknu u ruci, dok je na licu imala zaštitnu masku, a s obzirom na to da je u ruci nosila flašicu vode, u prvi plan je ispao njen prsten, koji je odmah zapao za oko fotoreporterima.

ZBOG NJEGA JE OSTAVILA MUŽA I DECU: Poročni pevač zaprosio prelepu glumicu, svi gledaju u njen OGROMNI PRSTEN
Instagram 

Inače, Mašin Gan Keli nedavno je otkrio da je započeo terapiju za lečenje od zavisnosti droga i prisetio se upotrebe opijata u prošlosti i toga kako mu je Megan pomogla da krene u boljem smeru u životu.

Muzičar i glumac čije je pravo ime Kolson Bejker počeo je da preduzima korake kako bi prestao da konzumira drogu i počne više da pazi na sebe i svoje zdravlje. On je otkrio da je frustriran i da se promena ne događa preko noći, pa je dodao:

- Trenutno je moj odabir sreća i posvećenost umetnosti, a nisam više posvećen poroku za koji sam verovao da je umetnost. Preduzimam korake, rekao je i dodao:

- Hej moram da razdvojim ovo dvoje ljudi, a to su Mašin Gan Keli i Kolson Bejker. Dihotomija je za mene preintenzivna. U početnoj sam fazi. Alati koje su mi dali izgledaju korisno. Ali i dalje se držim za glavu. Zašto se ne menjam preko noći? Kako da meditiram 10 minuta kada ne mogu da budem u miru ni dva minuta, a da mi nešto ne skrene pažnju. To je veoma teško. Ali sama posvećenost nečemu je inspirativna i mislim da će odjeknuti svemirom, kao i mojom porodicom. To već vidim kod ljudi oko sebe. Spremnost da konačno budem srećan u svojoj koži je izazvala mnogo živahniju životnu energiju u odnosu na ranije.

Insatgram Megan Foks i Mašin Gan Keli

On je veoma zahvalan na podršci koju mu pruža partnerka Megan Foks i blizak prijatelj Travis Barker.

Mašin je priznao da je zloupotrebom droga došao do te mere da se plašio da uđe u muzički studio bez supstanci na koje je navikao i da je tada rešio da nešto promeni u svom životu. Ističe da mu je velika motivacija Megan Foks koja ga obasipa ljubavlju i pomaže mu u svemu.

ZBOG NJEGA JE OSTAVILA MUŽA I DECU: Poročni pevač zaprosio prelepu glumicu, svi gledaju u njen OGROMNI PRSTEN
Shutterstock 

Megan Foks se 2020. razvela od glumica Brajana Ostina Grina, sa kojim je bila deset godina u braku. Brajan i Megan su se za vreme pandemije korona virusa rastali nakon deset godina braka, a zajedno imaju tri sina Nou, Bodija i Džurneja, dok Grin takođe ima 19-godišnjeg sina Kasijusa sa koleginicom iz serije "Beverly Hills 90210" Vanesom Marsil (51). Mesec dana nakon razvoda Megan je uplovila u Vezu sa Mašinom.

Ona je bila i zvezda njegovog novog muzičkog spota za pesmu "Bloody Valentine".

Pogledajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas