Glumica Megan Foks (34) već nekoliko meseci uživa u romansi sa muzičarem Mašinom Gan Kelijem (30). Mašin Gan je dospeo u žižu interesovanja nakon što je započeo vezu sa atraktivnom glumicom koja se upravo zbog njega razvela od svog supruga, glumca Brajana Ostina Grina.

Megan i Mašin upoznali su se pre godinu dana na snimanju filma "Midnight in the Switchgrass" i uplovili su u vezu koja je prodrmala Holivud. Sve je kulminiralo novembra prošle godine kada je Megan i zvanično podnela zahtev za razvod braka od Brajana (47) sa kojim ima troje dece kako bi nastavila vezu sa Mašin Ganom (30).

Od skoro se šuška i da su Megan i Keli vereni jer je Megan viđena sa dijamantskim prstenom na ruci. Te glasine su porekli, uz izjavu da još uvek nisu spremni za brak.

Iako je Brajan izjavio da su se sporazumno rastali, uhvaćeni su u laži - bivši bračni par povremeno se gađa otrovnim strelicama na Instagramu. Tako je nakon prve zajedničke fotografije uz koju je Megan napisala "Dečko toliko lep da boli. Moje srce je tvoje", uskoro uzvratio Brajan.

Megan Foks
Instagram 

On je ubrzo nakon glumice na svom nalogu podelio fotografije svojih sinova: Noe, Bodija i Džurnija koje je dobio sa Megan, kao i najstarijeg Kasijusa iz prvog braka, napisavši komentar u kome jasno aludira na objavu bivše žene.

"Dečaci toliko lepi da boli. Moje srce je vaše", napisao je Brajan, a veza sa rečima Megan je i više nego jasna.

Podsetimo, Megan i njen suprug rastali su se na vrlo ružan način, a posebno je 47-godišnji Grin davao ogorčene i ružne izjave u javnosti. Nedavno su isplivali i novi detalji ove brakorazvodne parnice koja je nastavljena u istom ratobornom tonu.

Megan foks
Shutterstock 

Bivši supružnici tražili su zajedničko starateljstvo nad svoja tri sina, a zanimljivo je da ne traže alimentaciju za decu, ali traže za sami sebe, kako prenosi "Us Weekly".

Bogatstvo Foksove se procenjuje na osam miliona dolara, baš kao i Brajanovo, no uprkos tome jedno od drugog zahtevaju alimentaciju.

Više njihovih slika pogledajte u galeriji:

Insatgram Megan Foks i Mašin Gan Keli