PRONAŠLI SMO NAJPOŽELJNIJE SANDALE OVE SEZONE: Stylish modeli nosivi od jutra do mraka

Verujemo da ćete pronaći idealan par za sebe.

Otkrijte trik kako da izdržite u štiklama dugo u noć.
Shutterstock 

Ovog proleća i leta najpoželjniji modeli cipela i sandala su i najjednostavniji. Fokus je na nude i jarkim bojama i jednostavnim detaljima zbog kojih će svaka noga u njima izgledati elegantno.

S prvim znakovima proleća odmah se bacamo na bezbrižno sanjarenje o novim modelima cipela koje će sjajno osvežiti postojeću garderobu. Užitak otkrivanja aktualnih trendova i noviteta posebno je značajan ako istovremeno možete pronaći modele sandala koje će biti nosive od jutra do mraka, u gotovo svakoj prilici. Osim što želimo da imamo upečatljivi model na nogama, istovremeno je ključno da je isti udoban.

Poslednjih nekoliko sezona, bez obzira na to koliko su kolekcije odisale bojama, kad je u pitanju dizajn odnosno kroj, on je pre svega jednostavan, gotovo minimalistički – bar kad su ključni trendovi u pitanju. A slično je i s obućom. Vreme u kojem živimo nateralo nas je da i te kako shvatimokoliko cenimo komfor i kvalitet pa su i naši odabiri, posebne kad su u pitanju modni dodaci, upravo takvi.

Za 'it' model cipela u kojima ćemo provesti tople prolećne i vruće letnje mesece bitno je da se s lakoćom uklapaju u već postojeće modne kombinacije i da udahnu dašak svežine. Zato su jednostavne, ali i sandale sa kaiščićima pravi izbor koji se nameće i ove sezone. Izdvojili smo najlepše modele high street brendova, a više detalja o modelima i cenama istih pogledajte u galeriji ispod:

Stradivarius.com, Zara.com Sandale 2021

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši