Manekenka Irina Šajk pleni pažnju svakom pojavom i svakom fotografijom koju objavi na svojim društvenim mrežama. Paparaci je često uslikaju kako šeta ulicama Njujorka, a većinom joj društvo pravi ćerkica Lea koju je dobila s glumcem Bredlijem Kuperom.

Međutim, ovaj put je bila sama i još je jednom pokazala zašto nosi titulu jedne od najlepših i najzgodnijih žena sveta. Da ne zaboravimo, i najbolje odevenih.

Irina se ovaj put odlučila za sako u zelenoj bolji, koja je apsolutini hit ove sezone. Ispod trendi sakao nosila je crnu haljinicu koja nije mogla biti kraća. Nema sumnje da su mnoge žene ljubomorne na njene izvajane noge, a Irina je još jednom dokazala da zaista može da iznese što god poželi i svejedno će sijati.

Kobinaciju je upotpunila ženskim martinkama sa debelim đonom u crnoj boji, a minijaturnu torbu uklopila je sa sakoom.

Čak je i zaštitnu masku uparila sa haljinom i čizmicama, dok se ovaj put odlučila za naočare malog okvira.

irina šajk
Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Jarko zelena boja, odnosno boja limete je apsolutni hit ovog proleća. Nema šanse da prođete neprimećeno u ovom komadu, pre svega zbog jarke boje, a model poput ovog će svakako razbiti monotoniju u garderoberu.

Pored Irine, u idenitčnom sakou je nedavno uslikana Hejli Biber prilikom napuštanja poslovnog sastanka. Ona je svoj omiljeni it komad ukombinovala sa belom uskom majicom, kratkim teksas šortsom, minjaturnom torbom i sandalama u nijansi sakoa.

hejli biber
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Čije izdanje vam se više dopada? Glasajte u anketi ispod

Anketa

Ko je bolje nosi trendi sako?

Slične sakoe pronašli smo u Zari i Stradivariusu, a u galeriji pogledajte više informacija o modelima i cenama istih:

Stradivarius.com, Zara.com Zeleni sako