IRINA ŠAJK IMA VRHUNSKO ODELO KOJE ŽELIMO DA "UKRADEMO" Lepa Ruskinja demonstrirala trend koji nikada neće izaći iz mode

Imali smo priliku da Irinu viđamo prethodnih dana u raznim kombinacijama, a manekenka je nedavno uslikana na ulicama Njujorka u neobičnom odelu koje je stilizivala na vrlo ležeran način.

Irina Šajk  0607274631.jpeg
Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Irini se Kanje sviđa kao prijatelj i ne želi vezu s njim, tvrdio je tada pomenuti izvor, te dodao da je reper pozvao Šajk da mu se pridruži na reviji modne kuće Balenciaga u Parizu, što je manekenka odbila.

Tokom pandemije već smo izgubili naviku da viđamo svetske zvezde na modnim pistama i crvenim tepisima. Za Irinu Šajk šetnje sa ćerkom postale su novi izlasci, supermodel provodi dosta vremena sa svojom mezimicom, a njene šetnje gotovo svaki bud zabeleže paparaci.

Imali smo priliku da Irinu viđamo prethodnih dana u raznim kombinacijama, a lepa Ruskinja nedavno je uslikana na ulicama Njujorka u neobičnom odelu koje je stilizivala na vrlo ležeran način. 

Kamel boja je apsolutini hit kako prethodnih sezona, tako i ove, a Irina je odabrala odelu u dve nijanse - braon i kamel, što ga čini veoma specifičnim jer smo navikli da odela uglavnom viđamo u jednoj nijansi.

irina šajk
Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Manekenka je kombinaciju upotpunila braon lakiranim mantilom sa kamel detaljima, kao i sa torbicom u kamel nijansi, dok je na nogama imala sportske patike. Na glavi je imala braon-zlatne naočare, a koliko vodi računa o detaljima govori činjenica da je čak i zaštitnu masku ukombinovala sa svojom odevnom kombinacijom.

Njena kombinacija je na društvenim mrežama ocenjena kao šik i originalna, a više njenih slika i modnih izdanja možete pogledati u galeriji ispod:

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia, Profimedia Ruska manekenka važi za najbolje stilizovanu ženu

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši