Jedna od najpopularnijih i najatraktivnijih manekenki današnjice, Irina Šajk (35), danas živi život iz snova, ali malo ko zna da je imala veoma teško detinjstvo, ali i da je sa samo šest godina preživela izuzetno traumatično iskustvo. 

Iako je poznata kao neko ko ne voli da deli detalje iz privatnog života, napravila je izuzetak i ispričala priču zbog koje je, kako kaže danas onakva kakva jeste.

Naime, manekenka je priznala neprijatno iskustvo koje joj se desilo kada je bila mala i otkrila kakve je posledice na nju to ostavilo.

- Kad sam imala šest godina, opljačkali su nas. Otvorila sam vrata i naletela na tri maskirana muškarca, od kojih je jedan držao pištolj na mojoj glavi. Ispostavilo se da ih je poslao najbolji prijatelj mog oca. Možda zato nemam puno prijatelja, teško mi je da verujem ljudima. Ranije nisam govorila o ovoj temi - priznala je Irina.

- Strašno je kad kasnije vidite tu osobu i znate šta je uradila. Znala sam da ih je on poslao, ali nisam mogla ništa.

Takođe je dodala da joj je veoma važno da njena ćerka Lea, koju je dobila s glumcem Bredlijem Kuperom, bude svesna toga otkud im novac i da ga poštuje.

irina sajk sa cerkom
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

- Želim da moja ćerka zna da njena majka ima posao u svom životu, jer želim da odgajam snažnu ženu. Pokloni i hrana ne dolaze niotkuda - istakla je ona tom prilikom za magazin "Vogue".

Ipak, uprskos teškom detinjstvu, Irina niže jedan za drugim modne uspehe, a skoro da nema brenda i magazina za koje nije pozirala. Pogledajte neka od izdanja jedne od najlepših manekenki današnjice:

Profimedia, screenshoot youtube Irina Šajk