Nakon što su biše partnere Irinu Šajk i Bradlija Kupera paparaci uhvatili dok su se vozili njegovim automobilom u Njujorku, ruska lepotica sada je viđena sa poznatim zavodnikom. Mnogi su se ponadali da se jedan od omiljenih holivudskih parova pomirio, s obzirom na činjenicu da su uvek bili u dobrim odnosima, njihova vožnja ne mora nužno značiti da obnavljaju propalu romansu.

Ipak, Irina je pala na šarm Vita Šnabela, vlasnika luksuznih galerija. Vito inače važi za fatalnog srcolomca, a do sada je uspeo da zavede Hajdi Klum, Demi Mure, El Mekferson i mnoge druge slavne lepotice među kojima je i Irina.

Vito Šnabel
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Zanosna ruska manekenka viđena je dok je ulazila u Vitov automobil, a bila je obučena u potpunosti opušteno izdanje - u žutu trenerku i Birkenstock papuče koje je obula preko čarapa.

Iako još nema nikakve zvanične potvrde o njihovom odnosu, Daily Mail je još u martu 2020. pisao da su Irina i Vito započeli romansu.

Irina Šajk i Bredli Kuper
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Samo nekoliko dana pre, Irina je viđena sa bivšim partnerom Bredlijem Kuperom

Više fotografija lepe Ruskinje pogledajte u našoj galeriji ispod:

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia, Profimedia Ruska manekenka važi za najbolje stilizovanu ženu