Manekenka Irina Šajk i glumac Bredli Kuper mamili su poglede gde god da su se pojavljivali zajedno. Bili su par iz snova, a kada su u aprilu 2015. godine počele da kruže glasine da su u vezi, svi su jedva čekali da ih vide u javnosti.

To se po prvi put dogodilo službeno tek godinu dana kasnije na pariškoj nedelji mode. Tokom Victoria Secret revije 2016. godine počelo je da se priča o Irininoj trudnoći jer je tokom svih izlazaka na pistu imala pokriven stomak. U martu 2017. godine stigla je neodoljiva ćerkica Lea, ali njeni slavni roditelji veridbu su prekinuli u leto 2019. godine.

Irina Šajk Bredli Kuper
screenshoot youtube 

Pravi razlog nikada nije otkriven, ali Ruskinja je jednom prilikom otkrila kako dvoje super ljudi ne mora činiti dobar par. Zajedno su bili četiri godine, a u vreme raskida svi su bili sigurni da je za to kriva treća osoba - Ledi Gaga, njegova koleginica iz filma "Zvezda je rođena". Mnogi su primetili hemiju među njima, a Gaga i Bredli su kasnije priznali kako je to sve bila jako dobra gluma za promociju filma.

Šuškalo se i kako bivši par nije ostao u dobrim odnosima, a onda su pre otprilike godinu dana prvi put viđeni kako raspoloženi razgovaraju i kako se grle na ulicama Njujorka. Takođe, treba naglasiti da par pre toga nije viđen kako zajedno odgaja ćerku uprkos raskidu.

Ovih dana, čini se, istorija se ponavlja. Bivši par viđen je kako se vozi Njujorkom Bredlijevim automobilom i to gotovo dve godine posle raskida, pa ne čudi da su se mnogi njihovi obožavatelji ponadali pomirenju.

Irina Šajk i Bredli Kuper
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Ipak, nikakvi detalji ovog druženja nisu poznati javnosti, jer su oboje uvek bili vrlo tajnoviti. Kako se neke se stvari ipak ne mogu sakriti, ostaje da se vidi kako će se stvari odvijati, i koji je razlog njihovog viđanja.