Ove sezone nas već čeka bezbroj neodoljivih letnjih modela cipela, a neki među njima su se već uspešno istakli.

Bez obzira koliko cipela imamo, nekako se čini da ih nikada nije dovoljno, a i 2020. godina nas je skroz posvađala sa potpeticama i okrenula se ravnim, udobnijim modelima.

Nema žene kojoj nije san da joj je garderober od poda do plafona popunjen, a želja da svaki dan ima druge cipele je jedna od onih koju bi zaželela kada bi pronašla čarobni štapić.

Kako je Instagram nepresušni izvor inspiracije što se tiče svih oblasti, ali naročito modnog izražavanja, u pravi trenutak smo saznali za ovaj jednostavan trik.

Reč je o Zara elegantnim, pvc, sandalama na štiklu koje su se već postavile kao najpoželjnije letnje sandale, budući da su kao stvorene za užurbani gradski život.

sandale i marama
Instagram 

Upravo zbog efekta providnog, odnosno nevidljivog kaiša, ove sandale pružaju niz kombinovanja i igranja njihovim izgledom, pa ih je tako vrlo jednostavno samostalno kreirati.

Super trik je da preko njih zavežete maramu zanimljivog dezena ili neku zanimljivu šnalu za cipele što će doprineti da ovaj model izgleda znatno drugačije i posebnije.

Sjajna vest je što šnale i marame možete menjati svakodnevno i tako dobijati bezbroj novih modela cipela.

Ovakav tip cipela savršen je da pokažete svoju kreativu stranu i ostavite svoj lični pečat.