Influenserka Ela Dvornik voli često na društvenim mrežama da prikazuje svoje odevne kombinacije, a uvek ističe da je ljubiteljka čudnih i nesvakidašnjih komada garderobe. Ovog puta oduševila je street style izdanjem kojim dominiraju vrlo čudne pantalone.

Ovaj model efektnih pantalona, ali veoma čudnog kroja nosi potpis brenda Burberry i datira iz kolekcije za proleće/ leto 2019. godine. Pantalone su od moher vune u bež boji i čine se vrlo jednostavno, dok ne pogledate oko pojasa i više vam nista ne bude jasno.

Dvostruki pojas na pantalona izazvao je čudne rekacije među fanovima, dok se jednima nisu svidele govori i komentar "Izgledaš kao spadalo u ovim pantalonama", drugi su prosto očarani čudnim modelom pantalona žustro branili svoju miljenicu "Samo ona moze da iznese te hlace, sviđalo se to tebi ili ne. Na ovu urbanu glavu sve ide."

Ispod fotografije nizali se komentari pohvala i kritika, a jedna pratiteljka na Instagramu ju je začuđena pitala i da li možda nosi pantalone supruga Čarlsa. 

Neobične pantalone Ela je ukombinovala sa crnom bluzom, a tu je i zelena torba od jagnjeće kože sa zlatnim lancem koju potpisuje modna kuća Bottega Veneta, koja spada u najveći hit sezone.
Zasijala je u vrlo zanimljivom, atipičnom autfitu, a kombinaciju je totalno podigla mačkastim naočarima u najtrendi boji sezone.