Iako manifestacija dodela Oskara nije prilika u kojoj slavne lepotica treba da igraju na kartu provokacije, već bi sve trebalo da bude u duhu glamura i elegancije, gotovo svake godine crvenim tepihom prošetaju slavne dame koje nas svojim izgledom iznenade.  

Ništa drugačije nije bilo ni ove godine. Naime, imali smo priliku da vidimo nekoliko glumica i pevačica koje su rešile da pokažu svoje atribute. Neke od njih su to uradile svedenijim kombinacijama, dok su druge rešile da odu korak dalje.

Među njima je svakako Andra Dej koja je na račun svog izgleda pobrala uglavnom negativne komentare. Pevačia se na dodeli Oskara pojavila u zlatnoj haljini sa veoma dubokim šlicem da je malo falilo da otkrije zajednicu, a pored toga ova kreacija imala je i izrez u predelu struka. Čitav utisak je jeftin, s čim se slažu korisnici društvenih mreža.

Andra Dej
The Grosby Group / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Režiserka Sofija Nali Alison je imala prilično hrabar izbor. Ona je ponela crnu Valentino kreaciju od krupne čipke koja je jasno pokazivala šta se krije ispod.

Pevačica Tjara Tomas je izgledala odlično u belom odelu, ali providni bodi sa dubokim dekolteom bio je definitivno najzapaženiji na ovoj ceremoniji.