Pojavljivanje glumca i miljenika žena Breda Pita na ovogodišnjoj dodeli Oskara bio je jedan od najiščekivanijih trenutaka večeri, pogotovo kod njegovih obožavateljki širom sveta. 

Bred je preskočio dolazak i fotografisanje na crvenom tepihu, ali sve je to nadoknadio kada je u crnom elegantnom smokingu izašao na pozornicu, s dužom kosom skupljenom u rep.

Tako nam je još jednom dokazao da je on jedan od onih koji stare poput vina i da mu godine ne mogu ništa.

Na dodelu Oskara došao je u ulozi prezentera i kako bi uručio nagradu u kategoriji za najbolju sporednu žensku ulogu koja je pripala korejskoj glumici Ju-Jung Jun.

Ju Jung Jun, glumica koja je odnela Oskara za najbolju sporednu žensku ulogu je na početku govora istakla koliko je srećna jer će je Bred Pit kasnije odvesti sa bine.

"Gospodin Bred Pit, konačno! Drago mi je što smo se upoznali", izjavila je glumica, a verujemo da su mnoge žene u tom trenu poželele da se nađu na njenom mestu.

Društvene mreže su preplavljenje komentarima na račun izgleda Breda Pita, ali i njegove simpatične koleginice te su ih tako na Tviteru proglasili za najbolji par sa dodele prestižne nagrade.

Inače, Bred Pit je na 92. dodeli Oskara dobio priznanje za najboljeg sporednog glumca u filmu Kventina Tarantina "Bilo jednom u Holivudu".