Sada kada smo već debelo zakoračili u proleće, pravi je trenutak da raščistite orman od zimskih stvar, mračniji kolorit spakujete u kese za odlaganje, kako biste se što pre okrenuli vedrijim bojama.

Proleće voli boje, vibrantne, ali i pastelne, a odlučite li se za pantalone u spomenutim varijantama možete biti sigurni da poseban i upečatljiv stajling neće ostati neprimećen.

Kada bismo u svega nekoliko reči morali opisati prolećnu modu, ležernost, razigranost i upečatljivost bile bi neke od prvih pomisli koje nam padaju na pamet.

Naime, ovog puta za oko nam je zapao predivan model farmerki koje se mogu pronaći u Zari, a reč je o, naravno, zvonastom kroju visokog struka koji je odličan saveznik ukoliko želite malo produžiti figuru i naglasiti noge i struk.

Isto tako, neodoljivo lako se kombinuju u raznim varijantama, a što se tiče dnevnih kombinacija, ove farmerke se najbolje nose uz jednostavne majice, ali i sa onim u prugastim varijantama koje će stajlingu pružiti još veću dinamiku.

S druge strane, nisu isključene ni prolećne košulje koje mogu biti i oversized i na taj način kreirati potpuno opušten i ležeran outfit. Još jedna dobra vest koja se tiče ovog modela farmerki je i činjenica da dolaze u tri sjajne boje – zelenoj, pastelno žutoj i klasičnoj džins.

Moramo priznati da bismo vrlo rado imali sva tri modela u svojoj kolekciji i baš svaku prolećnu kombinaciju učinili razigranom i drugačijom. Pomenute modele možete pronaći u Zari, a više detalja pogledajte u galeriji:

Print Screen/Zara Farmerice sa visokom strukom