U teoriji, odeća ne poznaje starosnu granicu. Uz malo promišljanja i pažljivog stilizovanja svaki odevni komad može se kombinovati na primeran i zanimljiv način i zato godine ne bi trebale biti prepreka za nošenje odeće koju volimo.

Međutim, kada su u pitanju pripadnice lepšeg pola, često čujemo komentare kako su prestare da bi nosile određene komade.

Upravo se to dogodilo i Sofiji Vergari. Prelepa 48-godišnja Kolumbijka trenutno snima 16. sezonu šoua America's Got Talent i na posao često dolazi u farmericama.

Nije tajna da Sofija obožava skinny modele, ali među omiljenima su joj i ležernije iscepane boyfriendfarmerice. Takav model obukla je za jedno od poslednjih snimanja, a kombinovala ga je s belom bluzom i sandalama.

Njen odabir nije se svideo pojedinim korisnicima društvenih mreža koji smatraju da takve fermerice nisu za žene njenih godina.

sofija vergara
Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Odavno je prestara za njih", komentarisala je jedna korisnica Instagrama.

"Kad vidim stariju ženu u iscepanim farmericama, odmah pomislim da ne može da prihvati svoje godine", dodala je druga.

Prema rezultatima nekoliko online anketa, žene ne bi trebale da nose farmerice nakon 50. godine života, nezavisno o tome kakav je model u pitanju. Za iscepane kakve je ponela Sofija, granica je još rigoroznija, učesnica tih anketa smatraju da ih ne bi trebao nositi niko stariji od 30 godina.

sofija vergara
profiemdia 

Sofija Vergara sigurno ni sekundu svog vremena ne bi posvetila razmišljanju o tim "pravilima", a nema potrebe da se odrekne ovog modnog komada jer u njima izgleda apsolutno fantastično.

sofija vergara
SplashNews.com / Splash / Profimedia