Da i zvezde nekad omaše u izboru životnih partnera, primer je Sofija Vergara koja se sa bivšim dečkom, Nikom Loebom sudila još od 2015. godine i to zbog zamrznutih, oplođenih embriona

Nakon niza ročišta, glumica je izvojevala konačnu pobedu - sud je Loebu trajno zabranio pristup njihovim zamrznutim embrionima bez Vergarinog pristanka. Međutim, bivši partner glumice već je najavio žalbu na presudu.

Nik i Vergara, podvrgli su se veštačkoj oplodnji 2013. godine, i tom prilikom zamrznuta su 2 embriona. Međutim, nedugo potom, par je prekinuo veridbu, a embrioni su ostali u jednoj specijalizovanoj klinici u Kaliforniji.

sofija vergara
Youtube 

U utorak je sud stao na Vergarinu stranu, udovoljivši njenom zahtevu za trajnu zabranu i sprečavanje Loeba da koristi smrznute embrione "za stvaranje deteta bez izričitog pismenog odobrenja druge osobe". 

Kako se navodilo u spisima, oboje su potpisali dokument kojim se onemogućava korišćenje embriona bez pristanka onog drugog, ali je Loeb ranije tvrdio da je ovaj obrazac potpisao pod "prinudom". Sud je ipak presudio u korist zvezde "Moderne porodice" i istakli su da su Loebove tvrdnje bez osnova. 

Zbog svega što je rekao tokom suđenja, ne samo što je tužba odbačena, nego su i njegov pokušaj da ismejava pravni sastav Luzijane nazvali "odvratnim".

Pravna saga datira još iz 2015. godine, kada je Loeb prvi put podigao tužbu protiv Sofije. Vergara je potom 2016. godine tužila Loeba i tražila od suda da donese odluku kako svaki njegov pokušaj dobijanja kontrole nad tim embrionima krši ugovor koji su oboje potpisali.

U međuvremenu su se javile i tvrdnje od izvora bliskom Loebu, da to želi da uradi samo da bi napakostio Vergari i kako bi od nje "izvukao" pozamašnu alimentaciju, ili da, kako su još neki tvrdili samo napakosti lepoj glumici što ga je ostavila.