Sofija Vergara diže prašinu gde god da se pojavi, a mnogi bi rekli - sa razlogom. 

Zanosna glumica, iako u petoj deceniji, izgleda bolje od duplo mlađih koleginica, a pored fotografija iz svakodnevnog života, na svom profilu deli i slike iz mladosti. 

Poslednjoj je napravila haos na internetu, a reagovala je čak i čuvena manekenka Irina Šajk. Fotografija datira iz devedesetih, kada je živela u Majamiju i bavila se manekenstvom. 

Zgodna Sofija oduzima dah lepotom, a komentari su se samo nizali.

"Usvoji me", "Prelepa si!", "Kraljice!", "Da li je moguće da još uvek izgleda isto?"... pisali su joj pratioci, a komentar je ostavila i lepa Irina. Napisala je: "O moj Bože" sa vatrenim emotikonima.

Za samo 15 sati, slika je skupila skoro pola miliona lajkova, ali se među mahom pozitivnim reakcijama, našao i negativan komentar jednog momka čija je reakcija zbunila mnoge.

Ispod Irininog komentara napisao je da nije primereno objavljivati takav sadržaj u vreme ramazana.

sofija vergara komentar
printscreen/instagram/sofiavergara 

"Zbog poštovanja prema muslimanima trebalo bi da je obriše", napisao je, na šta su brojni Vergarini pratioci spočitali da zapravo nema šta da traži na Instagram profilu glumice ako ima tako moralna načela, zbog čega se muškarac uvredio.

Povodom cele halabuke, Sofija Vergara se nije oglašavala, što ne čudi jer, kako je više puta istakla, "nema vremena za hejtere" od obima posla.

Uprkos koroni, karijera joj se kreće uzlaznom putanjom, a prošle godine ju je "Forbes" proglasio najbolje plaćenom glumicom na svetu. Zvezda serije "Moderna porodica" prošle je godine zaradila vrtoglavih 43 miliona dolara.

Najviše je zaradila od saradnje s robnom kućom Walmart s kojom je pokrenula sopstvenu modnu liniju, uključujući i farmerice kojih se prodalo toliko da bi, kad bi se naslagale na gomilu, bile više od Ajfelove kule. Više Sofijinih slika pogledajte u galeriji:

Instagram, Youtube Sofija Vergara i Džo Manganijelo se razvode